over ons

Vanuit ons hoofdkantoor in Volendam bieden wij u online cursussen aan met een ongeëvenaarde diepgang. Bij Excel & Access is veel aandacht voor de onderwerpen die uit hoofde van een financieel beroep belangrijk zijn. Bij Word & Powerpoint ligt de focus op de administratieve en commerciële beroepen. Gegarandeerd dat u bijna al uw documenten, spreadsheets of presentaties zult verbeteren. Daarnaast bieden wij diverse ICT cursussen aan (VBA, SQL, Python). Er is vanuit de maatschappij namelijk een groeiende behoefte aan een betaalbare ICT cursus die ervoor zorgt dat u uw werk efficiënter en effectiever kunt uitvoeren.

U kunt onze cursussen volgen in uw eigen tempo, zonder gehinderd te worden door andere cursisten. Het betreft namelijk een zelfstudie; u hoeft uw huis niet uit. Uiteraard krijgt u direct antwoord op eventuele vragen via de e-mail, telefoon of chat mocht de oefenstof niet duidelijk zijn (overigens is onze ervaring dat de cursussen dermate duidelijk zijn waardoor er nauwelijks vragen zijn).

Aan onze prijs kunt u zien dat wij de cursussen voor iedereen toegankelijk willen maken. Onze slogan is dan ook; Perfect price, Excellent Quality. Wacht niet langer, schrijf u in en ontwikkel uzelf!

Met vriendelijke groet,
Het team van www.x-cel.nl