Vanuit ons hoofdkantoor in Volendam bieden wij u online Office cursussen aan met een ongeëvenaarde diepgang. Gegarandeerd dat u bijna al uw documenten, spreadsheets of presentaties zult verbeteren.

Daarnaast bieden wij diverse ICT cursussen aan (VBA, SQL, Python). Er is vanuit de maatschappij namelijk een groeiende behoefte aan een betaalbare ICT cursus die ervoor zorgt dat u uw werk efficiënter en effectiever kunt uitvoeren.

U kunt onze cursussen volgen in uw eigen tempo, zonder gehinderd te worden door andere cursisten. Het betreft namelijk een zelfstudie; u hoeft uw huis niet uit. Uiteraard krijgt u direct antwoord op eventuele vragen via de e-mail, telefoon of chat mocht de oefenstof niet duidelijk zijn (overigens is onze ervaring dat de cursussen dermate duidelijk zijn waardoor er nauwelijks vragen zijn).

Aan onze prijs kunt u zien dat wij de cursussen voor iedereen toegankelijk willen maken. Onze slogan is dan ook; Perfect price, Excellent Quality. Wacht niet langer, schrijf u in en ontwikkel uzelf!

 

Met vriendelijke groet,
Het team van www.x-cel.nl

X-CEL is een merknaam van You Learn B.V.

  • You Learn BV
  • Marconistraat 9
  • 1131JW Volendam
  • Telefonisch zijn wij bereikbaar
    van 08:00 – 18:00
  • Via chat zijn wij bereikbaar
    van 08:00 – 18:00