99% kansdat je veel in aanraking komt met deze programma’s€49,95 voor 3 cursussen (incl. btw)
Naar de Kids cursussen

Cursus voor de hele klas?

Voor €499 (ex btw) per jaar kunnen max 30 leerlingen tegelijk de online cursussen Word, PowerPoint en Excel volgen. Maatwerk is mogelijk!

Neem contact op

De training van X-Cel onderscheidt zich van zijn concurrenten door:

Inhoud

Onze cursussen zijn uniek. Met weinig tekst, veel plaatjes en heel veel opdrachten worden de kinderen wegwijs gemaakt in de wondere wereld van MS Word, PowerPoint en/of Excel. Elke cursus bestaat uit 8 lessen die zelfstandig gemaakt kunnen worden en is geschikt voor kinderen van 9 tot en met 15. Wat betreft de moeilijkheidsgraad kunnen we zeggen dat Word een iets eenvoudiger programma is dan PowerPoint en dat Excel het meest complex is.

Hieronder een greep uit de onderwerpen die in de cursussen worden behandeld:

MS Word (cursusduur: 3-6 uur)
Opslaan en openen van een document, Belangrijke toetsen op het toetsenbord, Verplaatsen in een document, Grote, kleine en andere letters gebruiken, Kleuren en effecten gebruiken, Plaatjes invoegen en bewerken , Spellingcontrole en paginanummers invoegen.

MS PowerPoint (cursusduur: 3-6 uur)
Opslaan en openen van een presentatie, Alles over het tekstvak, Letters en tekstvakken verfraaien, Afbeeldingen en video’s toevoegen, Dia’s verplaatsen, verwijderen, afspelen en meer, Achtergrond & animaties, Overgang tussen dia’s.

MS Excel (cursusduur: 3-6 uur)
Opslaan en openen van een werkmap, Getallen invoeren en navigeren, Cellen en werkbladen bewerken, Rekenen met Excel, Formules gebruiken, Grafieken en vormen.

Naar de Kids cursussen

Zelfstudie met ondersteuning van docenten

Kinderen kunnen de cursus volgen waar en wanneer ze willen. De online omgeving is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Er kunnen vragen worden gesteld aan onze docenten via de mail, chat of telefoon (De cursus is overigens dermate duidelijk en eenvoudig opgesteld, waardoor 95% van de kinderen geen vragen hoefden te stellen). Een uitstekende service ontvangen, is wat je van ons mag verwachten.

Prijs

Deze is laag! Voor de Word + PowerPoint + Excel cursus betaal je slechts €49,95 (inc. btw), dus €17,- per cursus. En toch krijg je een 24 uur per dag online toegang en ontvang je na afloop een certificaat.