Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het van belang om te weten in welke fase van je loopbaan je je bevindt. We onderscheiden 4 fasen:

Fase 1: Het begin

Je begint net in een nieuwe baan, leert veel nieuwe dingen en zal je plekje moeten gaan vinden in het team. Als je je in deze fase bevindt, heb je over het algemeen niks te klagen. Toch is het goed om in deze fase al eens te kijken naar waar jouw kracht ligt en waar je uiteindelijk wilt komen. Misschien kan je in deze baan die ontwikkeling al inzetten en anders een goede next step gaan kiezen.

Naar fase 1

Fase 2: Plezier in je werk

Je vindt je werk leuk, leert ook nog steeds dingen bij, maar de meeste zaken heb je je al eigen gemaakt. Je begint al een beetje de uitdaging te verliezen. In deze fase zal je al moeten beginnen met het vooruit kijken naar de next step. Waar wil je verder mee? Hoe verhoog je het plezier? Kan je nu al dingen doen die passen in je vervolgstap en uiteindelijke doel in jouw carrière?

Naar fase 2

Fase 3: Uitdaging

Je bent inmiddels een expert geworden en leert niet veel nieuwe dingen meer. In deze fase ga je actief werken aan je ontwikkeling, op zoek naar nieuwe uitdaging(en) in je huidige baan of een nieuwe baan. Sta ook van tijd tot tijd stil wat je als volgende carrièrestap zou willen gaan doen en hoe je daar nu al aan kan werken (competenties/vaardigheden/kennis verder ontwikkelen).

Naar fase 3

Fase 4: Inzet

Je huidige baan geeft onvoldoende uitdaging en je gaat actief op zoek naar een nieuwe baan. Bepaal waar jouw kracht ligt (jouw “merk”) en ga voor de next step.

Naar fase 4

Hoe werkt het?

Voor elke fase bieden wij een aantal producten aan. Dit kan een online cursus zijn of een test in combinatie met sessies met een online coach. Zo’n sessie bestaat uit een aantal e-mailwisselingen waarbij wij je aan het denken zetten of oefeningen geven, afhankelijk van de fase waarin jij je bevindt. Druk bij een product op de knop “Meer info” voor de inhoud ervan.

Heb je nog vragen of twijfels of (online) coaching iets voor jou kan betekenen, vul dan ons contactformulier in en wij helpen je graag naar het vinden van een passende oplossing.

Neem nu contact op