Excel training

Bent u op zoek naar de beste Excel training op het gebied van Accounting, Reporting, Finance of Control? X-Cel biedt de oplossing. Wij bieden u een altijd een passende cursus aan op het juiste niveau: Basis, gevorderden of expert-niveau. Wij zorgen er graag voor dat u uw weg in dit programma kent én gebruik kunt maken van de eindeloze mogelijkheden. Wit u de fijne kneepjes van Excel leren? Wij helpen u graag verder. Schrijf u vandaag nog in voor onze leerzame cursussen!

Waarom X-cel.nl?

Onze cursussen gaan verder dan onze concurrenten. Bij de meest gebruikte onderdelen gaan we namelijk meer de diepte in. Ook de vele opdrachten en quizvragen zullen uw kennis vergroten. Onze prijs is laag. En toch krijgt u levenslange online toegang tot uw cursussen en kunt u de cursus in uitgeprinte vorm bijbestellen. Bovendien ontvangt u na afloop een certificaat.

Onze cursus is in de vorm van een zelfstudie. U voert de cursus dus volledig zelfstandig uit, maar als u vragen heeft, kunt u altijd onze docenten bereiken via de email, chat of telefoon. Zij staan voor u klaar (overigens is onze ervaring dat de cursussen dermate duidelijk zijn waardoor er nauwelijks vragen zijn ).

Excel training voor beginners

In de basiscursus Excel leert u de navigatie te gebruiken, eenvoudige formules te maken, grafieken op te zetten en natuurlijk allerlei gegevens en cijfers in te voeren. U gaat aan de slag met de belangrijkste functies die dit programma u biedt. Deze cursus is dus zeer geschikt voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met het werken met dit veel gebruikte programma.

Onze Excel training onderscheidt zich door:

  • Aandacht voor de indeling van de spreadsheet. Zonder juiste structuur ontbreekt de fundering. Gevolg is instabiliteit, gebrek aan overzicht, verminderde transparantie, moeilijk te beveiligen en formules komen niet tot hun recht
  • Uitleg over de relevantste formules en hoe deze gecombineerd kunnen worden voor een optimaal resultaat. De must haves voor de dagelijkse praktijk op het gebied van Accounting, Reporting, Finance of Control
  • Tips voor het in-control houden van de spreadsheet

Wij hebben onze bewezen Excel methodieken de afgelopen jaren met succes mogen inzetten bij onder andere: ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Artesia Bank, Eureko, SNS Bank, ABN Amro en de Rabobank. Neem nu contact met ons op!

Naar de Excel cursussen