MS Office & ICT cursussen voor bedrijven

Microsoft Office is onmisbaar geworden voor bedrijven van elke omvang en sector. Of het nu gaat om documenteren in Word, het beheren van gegevens in Excel of het maken van presentaties in PowerPoint. Daarnaast wordt er vaak gewerkt met Power BI, SQL, Python of VBA om data te analyseren en rapporten te maken.

Het investeren in cursussen van deze software is voor bedrijven een strategische zet die veel voordelen met zich meebrengt.

MS Office & ICT cursussen voor elk niveau

Onze cursussen zijn beschikbaar voor elk niveau, van beginner tot expert. U kunt dus groeien op eigen tempo. U krijgt levenslange online toegang tot de aangeschafte cursus. De cursus betreft een zelfstudie en bestaat uit verschillende hoofdstukken en opdrachten. Het hoofdstuk wordt afgesloten met een toets die bestaat uit meerkeuzevragen. Na afloop ontvangt u een certificaat. Uiteraard hebben wij experts tot onze beschikking die de cursisten helpen, wanneer ze vastlopen. Kies vandaag nog de cursus die bij uw bedrijf past.

Office of ICT cursus voor bedrijf aanschaffen

Wilt u een cursus aanschaffen voor uw medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden verschillende cursussen aan voor ieder niveau, waarbij u als werkgever altijd de voortgang kunt monitoren van de cursisten. Wij hebben al vele bedrijven mogen helpen. Je kunt contact opnemen via het aanmeldformulier of stuur een e-mail naar info@x-cel.

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan